English (UK) Nederlands (NL)

Projecten

 

Gode doelen organisaties

Implementatie van meerdere recycling oplossingen voor afvalvrije eilanden.

Bananen cooperaties Peru en Dominicaanse Republiek

Begeleiden en ingebruikname van productielijnen voor recycling van agrarisch folie naar cornerboards.

Recyclingbedrijf

Begeleiden en ingebruikname van democentrum voor vervaardiging van producten uit kunststoffen recyclaten en ontwikkeling van matrijzen.

Entrepreneurs Senegal

Geven van workshops over plastics recycling en installeren recycling apparatuur voor lokale ondernemers.

Draagbare recycling machines

Ontwikkeling van draagbare recyclingmachines met matrijzen voor educatie en demonstraties.

Plastic Fantastic

Ontwikkelen van een mobiele fabriek voor een groep ondernemers om afvalplastics op goedkope wijze te kunnen herverwerken in producten.

Producent windmolenbladen

Uitrol productiemanagementsysteem voor kwaliteitsbeheersing en efficiency verbetering (China).

Producent windmolenbladen

Projectmanagement van verbeterprojecten voor productie van ’s werelds grootste commercieel beschikbare windmolenbladen (UK).

Technische hogeschool

Ontwikkeling van nieuwe projecten op het gebied van lichtgewicht construeren met thermoplastische composieten, waaronder meerdere recyclingprojecten continu vezelversterkt 3D printen.

Kunststof recyclingbedrijf

Ontwikkelen en geven van trainingen Inleiding kunststoffen en recycling.

Open innovatie centrum

Ontwikkelen van samenwerkingsprojecten in de keten op het gebied van kunststoffen recycling en efficiency.

 

Innovatie-adviesbureau

Innovatieadvies en opzetten innovatieclusters op het gebied van recycling, biopolymeren en composieten.

 

Projectbureau

Haalbaarheidsstudie verwerking en pyrolyse van windmolenbladen (composieten).

 

Producent wind turbines

Opzetten van een corporate project management back office in MS Project Server 2010 in combinatie met Sharepoint.

 

Projectbureau

Opzetten en implementeren ISO 26000 MVO rapportage en zelfverklaring.

 

Producent windmolenbladen

Projectmanagement van meerdere R&D teams ter verbetering van de productiesnelheid van windmolenbladen (wereldwijd). Efficiency verbetering: > 20%. Tevens ontwikkelen van een rekentool voor de analyse van productie scenarios.

 

Composiet laminaten producent

Lean inrichten Resin Infusion Moulding processen. Structureren en inrichten werkplekken (5S). Opzetten voorraadbeheersysteem. Efficiencyverbetering: > 10%.

 

Kunststof kratten en container spuitgietbedrijf

Ombouwtijd verkorting van gerobotiseerde spuitgiet- en assemblage lijnen met verbeterteams. Standaardisatie van werkwijze bij voorbereiding en uitvoering (o.a. SMED). Besparing ombouwtijd: > 60%.

 

Sponsorproject

Ontwikkelen universele kit voor pico waterkrachtinstallaties in afgelegen gebieden. Ontwikkelen van glasvezel versterkte behuizing, laser gesneden RVS onderdelen en elektronische besturing.

 

Industrieel adviesbureau

Opzetten adviesgroep World Class Manufacturing. Werven van medewerkers en projecten op het gebied van Six Sigma, Lean Manufacturing en Total Productive Maintenance. Ontwikkeling van trainingsmateriaal.

 

Turbine producent

Ontwerp en implementatie van de productieaansturing in een fabriek in China. Analyse van processen, inrichting van software en geven van workshops. Tevens (in Nederland) het optimaliseren van onderhoudsvoorstellen van de business unit Services.

 

Saladeproducent

Opzetten van een TPM gebaseerde verbeterorganisatie. Adviseren van het management en het leiden van SGA verbeterteams m.b.t. het introduceren van o.a. OEE, ombouwtijdreductie, autonoom onderhoud. Jaarlijkse besparingen: > 500.000 euro.

 

Spuitgietbedrijf

Ombouwtijd verkorting van 50 spuitgietmachines door middel van verbeterteams. Standaardisatie van werkwijze bij voorbereiding en uitvoering (o.a. SMED). Besparing ombouwtijd: > 50%.

 

Babyvoeding producent

Optimaliseren van de lijn efficiency met SGA verbeterteams.

 

Meerdere producenten in de kunststof-, voedingsmiddelen-, metaal-, en houtindustrie

Verrichten van World Class Manufacturing scans en het opstellen van verbeterprogrammas naar aanleiding van de scans. Begeleiding van de verbeterprojecten met onder andere 5S, lean deployment, systematische layout planning (SLP).

 

Adviesbureau

Begeleiding van klanten bij de planning en budgettering (subsidies) van innovatieve industriele en informatietechnologische ontwikkelprojecten in Nederland, en in Europa. Voorbeelden betreffen onder meer off-shore verankeringstechnologie, milieuvriendelijker galvanische dompelprocessen, internet technologie, elektriciteitsdistributie technologie en industriele Safety & Control technologie.

 

Kunstgrasproducent

Ontwikkeling nieuwe generatie kunstgrasconcepten. Meetbaar maken van de oppervlakte eigenschappen. Opstellen nieuwe concepten in samenspraak met kunststof leveranciers en gebruikers (sporters, fysiotherapeuten). Tevens het bepalen van procescondities voor de fixatie (relaxatiegedrag) van kunststof vervormingen. Optimalisatie van in productie name door middel van experimental design.

 

Producent slangenpompen

Onderzoek naar de faalfactoren van koord versterkte rubber slangen. Analyse van vermoeiingsgedrag, achterhalen van productieoorzaken, verrichten van metingen met uiteenlopende sensoren.

 

Phase change heating concepten

Analyse en ontwerp van een thermisch kussen en van een verwarmingselement voor een phase change kruik.

 

Opleidingsinstelling

Ontwikkelen en implementeren van studentenadministratie database.

 

(c) 2023 - Triple Benefit - +31 (0) 6 3419 0724